Torsdag 14 november klockan 18-20.30 i Bäckbyhuset (ingång från torget):

Zombieöverlevnadsexperten Herman Geijer pratar om kris- och katastrofbeteenden, om zombier och vår fascination för apokalypsen och om hur vi faktiskt kan förbereda oss för att hantera en oväntad katastrof. Geijer är författare till flera böcker inom ämnet och blev 2015 framröstad som lyssnarnas sommarvärd i P1. På föreläsningen får vi lära oss vad vi faktiskt kan göra för att öka våra chanser att överleva när en katastrof eller bara något helt oväntat inträffar.

Välkommen till TORSDAGAR PÅ BÄCKBY  FÖRELÄSNINGAR, WORKSHOPS OCH SAMTAL I BÄCKBYHUSET HÖSTEN 2019 arrangeras av Västerås stadsbibliotek, Västmanlands läns bildningsförbund, Röda Korset, Västerås folkhögskola, ABF och Västerås stad.

En lista över föreläsningar i Bäckbyhuset på torsdagskvällar hösten 2019.