Torsdag 3 oktober klockan 18-20.30 i Bäckbyhuset (ingång från torget):

Melody Farshin är född och uppvuxen i Husby och debuterade som ståuppkomiker 2008. Sedan dess har vi kunnat se och höra henne på standupscener över hela Sverige, i Bolibompa, Comedy Cenral, under hennes landstäckande turnéer med Riksteatern och i flera radioprogram. Konsten att skriva på egna villkor handlar om vikten utav att berätta sina egna historier med sitt innanförskap samt vikten utav identifiering och representation inom kultur.

Välkommen till TORSDAGAR PÅ BÄCKBY – FÖRELÄSNINGAR, WORKSHOPS OCH SAMTAL I BÄCKBYHUSET HÖSTEN 2019 arrangeras av Västerås stadsbibliotek, Västmanlands läns bildningsförbund, Röda Korset, Västerås folkhögskola, ABF och Västerås stad.

En lista över föreläsningar i Bäckbyhuset på torsdagskvällar hösten 2019.

Dela det här inlägget!

Till toppen