Nu tar vi det första spadtaget för BoKlok Diamanten

Redan om cirka ett år står BoKloks bostadsområde på plats. 48 lägenheter och 8 radhus. Och medan våra bostäderna byggs inomhus, skyddat i vår fabrik, pågår markarbeten. Och nu bjuder vi in dig till att vara med när vi tar första spadtaget!

Tid – Tisdagen den 1 oktober klockan 12-14
Plats –  Smältverksgatan 195, Västerås

Klockan 12.00 startar vi med att Jonas Spangenberg, vd BoKlok, och Västerås kommuns ordförande Anders Teljebäck hälsar välkomna. Sen kommer de tillsammans med Rösegårdsskolans elevråd att ta det första spadtaget för bostadsområdet! Eleverna kommer också att lämna över en matteuppgift till BoKloks projektgrupp där de fått räkna ut hur mycket material som kommer behöva beställas.

Efteråt bjuder IKEA Västerås på korv med bröd samt dryck.

Projektgruppen från BoKlok finns också på plats om du har frågor kring bostäderna.

Vill du komma? Kul! Anmäl dig till karin.engsner@boklok.se, skriv ”Första spadtaget BoKlok Diamanten” i ämnesraden, så vi vet hur många korvar IKEA ska koka!

Vi ses!

Läs mer om området och bostäderna på www.boklok.se/diamanten.

2019-09-19T15:29:10+02:00 Boende, BoKlok, Byggnad, Evenemang, På gång|