E-sport, lindyhopp, rapmusik och foto. Välkommen till ett gränsöverskridande kulturprogram på Sigmatorget på lördag.

På kulturnatten ger vi plats åt unga talanger inom musik, dans, konst och gaming på Sigmatorget i Västerås. Visioner för Bäckby presenteras och du kan passa på att bidra med dina åsikter. Sist men inte minst får du en försmak av gamingeventet NorthSpawn. Prova-på Fifa och utmana dig själv och andra. Vinnarna får biljetter till eventet, biobiljetter och kvällens herre på täppan vinner en spelkonsoll i guld!

ARTYS 10:E FÖRKVÄLL KULTURNATTEN
15/9 KL 16-18 PÅ SIGMATORGET, INFOBOXEN

Niclas Sigholm berättar om initiativet till ett gamingevent i Västerås. Om hur kultur byggger en stad, ett företag och hur gamingkulturen har en social roll att spela. Du får också veta mer om Bäckbyprojekten. Och sist men inte minst – du som vill prova på eller utmana dig själv, dina barn och andra i Fifa får ta plats vid konsollerna!

Välkommen! Vi bjuder på Kopparlundens bullar, kaffe och the.
Ingen föranmälan behövs! Ta gärna med barnen.

Kvällensprogram (Hela kulturnattens program: http://www.vasteraskulturnatt.se/program/)

18.00

Välkomsthälsning

18-21

Gaming

Fotoutställning

Bäckbyhjärtat

Tala om vad du tycker om Bäckby.

DJ

18.30

Marionetterna dansar

19.00

Conexion west Rap med artisten Pablo.

20.00

Conexion west Rap med artisterna

Pablo och Revend & Fabian.

21.00

Prisutdelning och avslut

2018-09-15T15:25:09+02:00 Evenemang, Okategoriserade|